Πρόσκληση για συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Λέρου [27-11-2017]

στις 23 Νοεμβρίου 2017

Σας καλώ στις 27 Νοεμβρίου 2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 μ.μ., στο Δημαρχείο, σε τακτική συνεδρίαση με τα παρακάτω θέματα:

  1. Ανάκληση-αποδέσμευση ποσών από διάφορες Α.Α.Υ.
  2. Εγκρίσεις δαπανών και διαθέσεις πιστώσεων σε συνέχεια πρωτογενών αιτημάτων.
  3. Λήψη απόφασης για έγκριση και διάθεση πιστώσεων προϋπολογισμού του Δήμου, που αφορούν δαπάνες σταθερών, διαρκούς ή περιοδικού χαρακτήρα.
  4. Εγκρίσεις δαπανών σε βάρος διαφόρων Κ.Α. προϋπολογισμού Δήμου Λέρου οικ. έτους 2017.
  5. Έγκριση της 1ης πιστοποίησης της μελέτης με τίτλο «Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για ΒΙΟ.ΚΑ Λέρου» και έγκριση της δαπάνης για την εξόφληση αυτής.
  6. Έγκριση της 2ης εντολής πληρωμής του έργου «Επεκτάσεις δικτύων αποχέτευσης Δήμου Λέρου» και έγκριση της δαπάνης για την εξόφληση αυτής.
  7. Α) Επικαιροποίηση της υπ’ αριθ. 64/2016 μελέτης συνολικού προϋπολογισμού 193.520,34€, για την «Προμήθεια εξοπλισμού παιδικών χαρών-Ανακατασκευή και αισθητική αναβάθμιση πέντε παιδικών χαρών του Δήμου Λέρου», Β) Έγκριση των τευχών δημοπράτησης και κατάρτιση των όρων διακήρυξης ανοικτής διαδικασίας για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια εξοπλισμού παιδικών χαρών-Ανακατασκευή και αισθητική αναβάθμιση πέντε παιδικών χαρών του Δήμου Λέρου».
  8. Καθορισμός των όρων μειοδοτικής δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου, για τη στέγαση του Κ.Ε.Π. Λέρου, σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στο ΠΔ 270/81.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΟΛΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ