ΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥ

on 05 Μαΐου 2017
Εμφανίσεις: 30

Η Δημοτική Αρχή Λέρου καταδικάζει απερίφραστα τις ρατσιστικές επιθέσεις αγνώστων δραστών εναντίον προσφύγων και μεταναστών, οι οποίες έλαβαν χώρα τις τελευταίες ημέρες στο νησί μας.

Περισσοτερα...
on 04 Μαΐου 2017
Εμφανίσεις: 20

Άλλη μια σημαντική διάκριση για το νησί μας πραγματοποιήθηκε προ ολίγων ημερών, στον πανελλήνιο σχολικό διαγωνισμό ζωγραφικής του συνδέσμου «Οι φίλοι του ελληνικού νησιού και της θάλασσας».

Περισσοτερα...
on 25 Απριλίου 2017
Εμφανίσεις: 15

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Λεριά αθλήτρια, Ουρανία Ρεμπούλη για την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου, μετά την εντυπωσιακή επίδοση που πραγματοποίησε στον Μαραθώνιο του Αμβούργου, τερματίζοντας σε 2:42:38.

Περισσοτερα...
on 07 Απριλίου 2017
Εμφανίσεις: 19

Το καλοκαίρι του έτους 2013, με απόφαση της τότε Κυβέρνησης, η Δ.Ο.Υ. Λέρου καταργήθηκε και οι αρμοδιότητες της καλύπτονται πλέον από τις Δ.Ο.Υ. Κω και Ρόδου. Το γεγονός αυτό, δημιούργησε ένα τεράστιο πρόβλημα στους κατοίκους όχι μόνο της Λέρου, αλλά και των γύρω νησιών που εξυπηρετούσε η Δ.Ο.Υ. Λέρου (Πάτμος, Λειψοί, Αγαθονήσι, Αρκιοί, Μαράθι) και οδήγησε στην εγκατάλειψη των παραπάνω περιοχών.

Read More
on 04 Απριλίου 2017
Εμφανίσεις: 22

Στην Αθήνα ταξίδεψε την Δευτέρα 3.4.2017 ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας για να συμμετάσχει στην έκτακτη γενική συνέλευση της ΚΕΔΕ ώστε να συζητηθεί από τους Δημάρχους της χώρας το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών σύμφωνα με το οποίο ρυθμίζονται ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία των Δήμων («Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) – Ρυθμίσεις σχετικές με την οργάνωση, τη λειτουργία, τα οικονομικά και το προσωπικό των Ο.Τ.Α. – Ευρωπαϊκοί Όμιλοι Εδαφικής Συνεργασίας και άλλες διατάξεις»), και το οποίο θα επιφέρει σημαντικές αλλαγές εις βάρος της λειτουργίας των Δήμων.

Περισσοτερα...
on 28 Μαρτίου 2017
Εμφανίσεις: 16

Θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου, να συγχαρώ την Ομάδα Μπάσκετ ΑΟΚ Πανιώνιος Λέρου των Τμημάτων Παμπαίδων και Εφήβων, για τη συμμετοχή τους στον τελικό Δωδεκανήσου.

Read More
on 24 Μαρτίου 2017
Εμφανίσεις: 16

Σχετικά με πρόσφατο δελτίο Τύπου της Αντιπολίτευσης, ο Λεριακός Λαός γίνεται για ακόμη μια φορά θεατής σε ανούσια θέματα εντυπώσεων, τα οποία άλλωστε χαρακτηρίζουν την πλειοψηφία των μελών της Αντιπολίτευσης.

Read More
on 22 Μαρτίου 2017
Εμφανίσεις: 17

Στην Αθήνα βρίσκεται ο δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας, για την επίλυση σημαντικών προβλημάτων του νησιού μας.

Περισσοτερα...
on 17 Μαρτίου 2017
Εμφανίσεις: 19

Για την πορεία των έργων συντήρησης κι επισκευής σχολικών κτιρίων, ενημερώθηκε ο αντιδήμαρχος κ. Σοροκάκης Ι., μετά από συνάντηση που είχε με τους εργολάβους που ανέλαβαν το έργο και τις μηχανικούς του δήμου κα Φιλιππίδη Δ. και κα Πατερμαράκη Μ.

Περισσοτερα...
on 15 Μαρτίου 2017
Εμφανίσεις: 19

Στη Ρωσία βρίσκεται ο δήμαρχος Λέρου, προκειμένου να παραστεί στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΜΙΤΤ 2017 (14 - 16 Μαρτίου) στη Μόσχα. Τον δήμαρχο Λέρου συνόδευσε ο Αντιδήμαρχος Τ.Υ. Βασίλης Μεραμπελιώτης και ο τέως πρόεδρος Δ.Σ. Νεκτάριος Μπίλλης.

Περισσοτερα...
on 08 Μαρτίου 2017
Εμφανίσεις: 18

Ολοκληρώθηκε στις Βρυξέλλες το βράδυ της Τετάρτης, η συνάντηση του Δημάρχου Λέρου κ. Μιχάλη Κόλια, (συνοδευόμενος από τους δημάρχους Λέσβου, Χίου, Σάμου και Κω) με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Jean-Claude Juncker. Είχε προηγηθεί δίωρη σύσκεψη με τον κ. Αβραμόπουλο, αλλά και τον εκπρόσωπο Τύπου της Κομισιόν, κ. Μαργαρίτη Σχοινά και αρμόδιους φορείς.

Read More