Ολοκληρώθηκαν τα Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών και Αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων της Blue Star

στις 07 Οκτωβρίου 2019

Το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019, στο Κινηματοθέατρο Λακκίου Λέρου, πραγματοποιήθηκαν σεμινάρια παροχής πρώτων βοηθειών και αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας «Με προορισμό Εσάς» της Blue Star, και σε συνεργασία του Δήμου Λέρου με την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων (Ε.Δ.Ο.Κ).

Στα εκπαιδευτικά σεμινάρια παρευρέθηκαν, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεμέλαρος Ιωάννης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Καστής Δημήτριος και κ. Γρεκός Κυριάκος, οι υπεύθυνοι τμήματος Marketing της BLUE STAR FERRIES κ. Σακέλης Γεώργιος και η κα Αλεξιάδη Κωνσταντίνα, πολλοί εκπαιδευτικοί, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων του νησιού, καθώς και πολίτες όλων των ηλικιών οι οποίοι παρακολούθησαν τα σεμινάρια με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, συμμετέχοντας με ερωτήσεις αλλά και με πρακτική εφαρμογή των όσων παρουσιάστηκαν από τους εκπαιδευτές.

Συνολικά παρακολούθησαν τα σεμινάρια περίπου 90 συμπολίτες μας οι οποίοι έλαβαν σχετική βεβαίωση παρακολούθησης από την Ε.Δ.Ο.Κ, δηλώνοντας ενθουσιασμένοι, ενώ εξέφρασαν την επιθυμία τους να επαναληφθούν παρόμοια εγχειρήματα.

Ο Δήμαρχος Λέρου ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη της Ε.Δ.Ο.Κ για την διεξαγωγή των πολύτιμων σεμιναρίων, καθώς και την εταιρεία BLUE STAR FERRIES που στηρίζει πάντοτε τις κοινωνικές μας προσπάθειες αλλά και την ανάπτυξη των νησιών μας.