ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

στις 23 Οκτωβρίου 2018

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 στο δημοτικό κινηματοθέατρο Λακκίου παρουσιάστηκε από τη θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας η θεατρική παράσταση «Η ΚΟΜΙΣΣΑ ΤΗΣ ΦΑΜΠΡΙΚΑΣ».

Την παράσταση παρακολούθησαν, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας, ο Έπαρχος της Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου κ. Ιωάννης Θεμέλαρος, η πρόεδρος του Δ.Σ. Λέρου κα Παπαφώτη, o Διευθυντής της Β’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, Αστυνομικός Διευθυντής Κωνσταντίνος Κοκορόσκος, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Λέρου, ο Διοικητής των στρατιωτικών Μονάδων 588 ΤΕ, ο Λιμενάρχης Λέρου, η Διοικητής του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, ο Διοικητής του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης (Κ.Υ.Τ.), ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, κ. Γρηγόριος Γερακαράκος, δημοτικοί σύμβουλοι, Αξιωματικοί και προσωπικό αστυνομικών Υπηρεσιών, εκπρόσωποι της Ύπατης Αρμοστείας του Ο.Η.Ε. για τους πρόσφυγες, του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), τοπικών συνδικαλιστικών ενώσεων καθώς και εκπρόσωποι τοπικών Φορέων και πλήθος κατοίκων της Λέρου.

Επίσης εκτός από τους χαιρετισμούς των επισήμων, αναγνώστηκε χαιρετισμός που απηύθυνε η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κα Όλγα Γεροβασίλη και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος.

Ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας στον σύντομο αλλά περιεκτικό χαιρετισμό του, συνεχάρη μεταξύ άλλων την Θεατρική Ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας και όλους τους συντελεστές της παράστασης, τόσο για την υψηλού επιπέδου υποκριτική ικανότητα, την ποιότητα και την θεατρική κουλτούρα της ομάδας, όσο και για την εξαιρετική και ανιδιοτελή προσφορά τους στα ακριτικά νησιά μας, την οποία αγκάλιασε ο κόσμος στο κατάμεστο κινηματοθέατρο του Λακκίου.

Σημειώνεται ότι, η θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας συγκροτήθηκε το 1999, αποτελείται από αστυνομικούς και πολιτικούς υπαλλήλους του Σώματος και έχει λάβει διακρίσεις σε ερασιτεχνικά φεστιβάλ, έχοντας αποσπάσει πρώτα βραβεία και επαίνους, ενώ η είσοδος στις παραστάσεις είναι ελεύθερη για το κοινό.