ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΑΝ ΑΚΟΜΗ ΤΡΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

στις 11 Σεπτεμβρίου 2018

Την Δευτέρα 10-9-2018, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας υποδέχτηκε στο γραφείο του τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο, προκειμένου να συζητήσουν και να διευθετήσουν σημαντικά ζητήματα που αφορούν το νησί μας. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Έπαρχος της Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου κ. Γιάννης Θεμέλαρος, καθώς και συνεργάτες του Δημάρχου Λέρου.


Στη συνάντηση εργασίας ο κ. Κόλιας ενημέρωσε τον κ. Περιφερειάρχη για τα προβλήματα και τις ανάγκες του δήμου Λέρου, την πορεία υλοποίησης των έργων και τη στόχευσή του για τα επόμενα έτη, τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη συμβολής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στους τομείς αρμοδιότητάς της.

Ο κ. Περιφερειάρχης εξέφρασε με τη σειρά του την ικανοποίηση του για την πορεία των υπό εκτέλεση έργων, ενώ δεσμεύτηκε για την χρηματοδότηση και την υλοποίηση των παρακάτω τριών νέων έργων:

1. Την αναβάθμιση του Σφαγείου του νησιού με την προσθήκη γραμμής βοοειδών.

2. Την προσθήκη τεσσάρων νέων αιθουσών στο σχολικό συγκρότημα Μπελλένειο.

3. Την συνολική επέμβαση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Μπελλενείου Γυμνασίου και πιο συγκεκριμένα: την αποκατάσταση του κατεστραμμένου στίβου, την προσθήκη ηλεκτροφωτισμού, την αποκατάσταση του γηπέδου μπάσκετ, την αποκατάσταση του χλοοτάπητα.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Δήμαρχος Λέρου ευχαρίστησε τον κ. Χατζημάρκο, τονίζοντας ότι η πολιτική ηγεσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου βρίσκεται στο πλευρό της Δημοτικής Αρχής Λέρου, ενώ παράλληλα εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η άριστη συνεργασία μεταξύ Δήμου Λέρου και Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου θα συνεχιστεί και τα επόμενα έτη, με γνώμονα την ανάπτυξη και την πρόοδο του νησιού μας.