ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΡΟΥ: ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΚΡΙΘΩΝΙ

στις 15 Σεπτεμβρίου 2018

Η Δημοτική Αρχή Λέρου παρακολουθεί με ενδιαφέρον και με εύθυμη διάθεση την τρίτη συνεχόμενη προσπάθεια του «αόρατου συμβούλου» να διατηρηθεί στην επικαιρότητα μέσω της παραπληροφόρησης,  των «καυστικών ανακοινώσεων», της λάσπης και των καταγγελιών.

Αυτή τη φορά, έφτασε στο σημείο να καταγγείλει στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου το έργο διαπλάτυνσης δρόμου στο Κριθώνι, όπου προϋπήρχε καταφύγιο του Β’ Π.Π. (τούνελ  κατασκευής επί ιταλοκρατίας), του οποίου την ύπαρξη όλοι γνωρίζαμε και βάσει της τεχνικής μελέτης του έργου, σκοπός είναι το τούνελ να αναδειχθεί και να γίνει κόσμημα της περιοχής σε συνδυασμό με την διαπλάτυνση του δρόμου.

Αποτέλεσμα της συγκεκριμένης καταγγελίας, ήταν να σταματήσει το έργο κατά μία περίπου ώρα, όσο χρειάστηκε δηλαδή προκειμένου ο Δήμαρχος και ο προϊστάμενος των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου να εξηγήσουν τα αυτονόητα στα αρμόδια στελέχη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου.

Κατόπιν αυτής της επικοινωνίας, το έργο ξεκίνησε και πάλι, ενώ η καταγγελία χαρακτηρίστηκε ως «αστεία».  

Σημειώνεται πως ο «αόρατος σύμβουλος» ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ επικοινώνησε με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου προκειμένου να ενημερωθεί, παρά μόνο απευθύνθηκε με κουτοπόνηρο σκοπό στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου για να σταματήσει το έργο διαπλάτυνσης του δρόμου και να δημιουργήσει πρόβλημα στις υπηρεσίες του δήμου.

Η Δημοτική Αρχή Λέρου δεν υπέκυψε και ούτε θα υποκύψει σε κανέναν πολιτικό εκβιασμό -έμμεσο ή άμεσο- που σκοπό έχει να δοθεί έμμισθη θέση σε «αόρατο σύμβουλο» που με αστείες καταγγελίες, κωλοτούμπες και προσωπική εμπάθεια εναντίον του Δημάρχου Λέρου, προσπαθεί να κατασυκοφαντήσει το έργο της Δημοτικής Αρχής.

Δυστυχώς, ο άνθρωπος που «βολεύτηκε» ως έμμισθος από το κόμμα και έχει ως μοναδική δουλειά να γυρίζει από καφενείο σε καφενείο και να πληρώνεται από το κράτος χωρίς να εργάζεται και χωρίς να ντρέπεται, κάνοντας μόνιμες διακοπές και ζώντας παρασιτικά εις βάρος της κοινωνίας και των ανέργων, δεν νομιμοποιείται από την ίδια την κοινωνία να κάνει τον τιμητή και τον υπερασπιστή των πάντων.

Όσο ο συγκεκριμένος «αόρατος σύμβουλος», καθώς και ο υποτιθέμενος υποψήφιος κ. Λουλουδιάς, δεν αντιλαμβάνονται ότι ο τρόπος αντιπολίτευσης που επέλεξαν τους εκθέτει ανεπανόρθωτα και δεν προσφέρει τίποτε στην Λεριακή κοινωνία, τόσο πιο γρήγορα θα κατηφορίζουν προς τον πολιτικό και κοινωνικό εξευτελισμό τους.