ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΕΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΤΡΑΜΑΔΟ

στις 08 Μαϊος 2018

Εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου και εμού προσωπικά, θα ήθελα και επισήμως να συγχαρώ εκ βάθους καρδιάς τον νεαρό πρωταθλητή του Γυμναστικού Συλλόγου Νέων Λέρου Νικόλαο Κατραμάδο, για την κατάκτηση της έβδομης θέσης στο άλμα εις τριπλούν, στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα 2018 που διεξάγεται στο Μαρόκο από 2 έως 9 Μαΐου 2018.

Η πρόσφατη πρωτιά του νεαρού μας πρωταθλητή στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα με επίδοση 14.44, ήταν μόνο η αρχή για τις επιτυχίες που έπονται. Στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα ο Νικόλαος Κατραμάδος έκανε νέο ατομικό ρεκόρ με επίδοση 14.40, με αποτέλεσμα να είναι ανάμεσα στους πρώτους δέκα αθλητές της διοργάνωσης σε παγκόσμιο επίπεδο!

Η συγκεκριμένη επίδοση έρχεται ως μία ακόμη επιβράβευση στον άξιο και ικανό Νικόλα, ο οποίος με την εξαιρετική προσπάθεια που καταβάλλει όλα αυτά τα χρόνια, δίνει όχι μόνο το παράδειγμα, αλλά και το όραμα σε όλη την ελληνική νεολαία ώστε να προσπαθήσει για  μεγάλες επιτυχίες και κατακτήσεις.

Η μεθοδική, σκληρή και επίπονη δουλειά που ξεκινάει από τους υπερήφανους γονείς και καταλήγει στους προπονητές αλλά και τον Πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου Νέων Λέρου, πρέπει να προβληματίσει την κεντρική εξουσία, ώστε επιτέλους να δοθεί η δυνατότητα στους μικρούς νησιωτικούς δήμους να καλύπτουν τα έξοδα μετακίνησης αθλητών των τοπικών αθλητικών σωματείων, αλλά και να χρηματοδοτούν την κατασκευή και βελτίωση υφιστάμενων και νέων αθλητικών εγκαταστάσεων.

Εύχομαι και πάλι συγχαρητήρια, καλή συνέχεια και πάντα τέτοιες επιτυχίες!