ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ Let΄s do it Greece 2018

στις 04 Μαϊος 2018

Την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 πραγματοποιήθηκε  με μεγάλη  επιτυχία στο νησί μας για 7η συνεχόμενη χρονιά  η  πανελλήνια  εθελοντική εκστρατεία καθαριότητας   «Let΄s do it Greece 2018 – Γίνε η αλλαγή που περιμένεις».

Σ’ αυτήν συμμετείχαν ενεργά  εκτός από το Δήμο Λέρου,  σύλλογοι, σχολεία και φορείς, του νησιού μας διαδίδοντας την άξια του εθελοντισμού και της προσφοράς απέναντι στους συνανθρώπους μας και στο φυσικό περιβάλλον.

Ο Δήμος μας  ευχαριστεί  θερμά όσους συνέδραμαν στην εκστρατεία καθαριότητας και συμμετείχαν ενεργά :

  • Τους Διευθυντές, τους καθηγητές και τους μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που ανταποκρίθηκαν στην  εβδομάδα εθελοντισμού

       Let΄s do it Greece συμμετέχοντας ενεργά σε διάφορες δράσεις καθαρισμού και βελτίωσης  του περιβάλλοντος.

  • Τους Προέδρους και τα μέλη των Πολιτιστικών Συλλόγων του νησιού μας και όλους τους ενεργούς πολίτες που ανταποκρίθηκαν την ημέρα της δράσης.
  • Την εταιρεία SANITAS για την ευγενική χορηγία της  σε σακούλες απορριμμάτων και 160 ζευγάρια γάντια τα οποία και διανεμήθηκαν στα σχολεία και στους φορείς.

Η δράση αυτή ευχόμαστε να βρει ακόμη περισσότερους εθελοντές και να συνεχίσουμε και του χρόνου όλοι μαζί  διαδίδοντας το μήνυμα της άξιας του εθελοντισμού και του πολιτισμού γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να καταφέρουμε να φτιάξουμε ένα καθαρό και δημιουργικό  περιβάλλον ως σύνολο και ο καθένας μας χωριστά για να διατηρήσουμε το νησί μας καθαρό.