ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ

στις 03 Ιουλίου 2017

Ο ΔΟΠΑΙΣΑΠ ΛΕΡΟΥ διαακηρύσσει την με συνοπτικό διαγωνισμό επιλογής αναδόχου για τη διενέργεια προμήθειας «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΕΝΝΙΣ ΚΑΙ 5Χ5 ΣΤΑ ΤΕΜΕΝΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ» ΔΟΠΑΙΣΑΠ ΛΕΡΟΥ του ΔΟΠΑΙΣΑΠ Λέρου με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή.

Προϋπολογισμού 49.980,94 € (με Φ.Π.Α.)

Οι προσφορές θα κατατεθούν στο Γραφείο ΔΟΠΑΙΣΑΠ στο Λακκί, την 18η Ιουλίου 2017 ημέρα Τετάρτη με ώρα λήξης την 10:00π.μ. , ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής .
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση της διακήρυξης και της μελέτης κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το Γραφείο Προμηθειών Δήμου Λέρου (τηλ. 2247023632).
Οι δαπάνες δημοσίευσης της περίληψης της διακήρυξης του αρχικού διαγωνισμού και του τυχόν επαναληπτικού, βαρύνουν τον προμηθευτή στον οποίο κατακυρώθηκε οριστικά η δημοπρασία.
Πληροφορίες για το διαγωνισμό παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το Γραφείο Προμηθειών του Δήμου Λέρου, Δ/νση: Λακκί Λέρος Τ.Κ. 85400, Αρμόδια υπάλληλος Νταλόγλου Κωνσταντίνα τηλ. 2247023632, Fax 2247023632, e mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΟΠΑΙΣΑΠ ΛΕΡΟΥ

ΚΟΚΚΙΝΗ ΦΩΤΕΙΝΗ

Για να κατεβάσετε το τεύχος διακήρυξης πατήστε σε αυτό το πεδίο

Για να κατεβάσετε την μελέτη πατήστε σε αυτό το πεδίο