ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ BLUE STAR

στις 31 Μαϊος 2019

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ Κο ΘΕΟΔΩΡΑΤΟ Δ.

Σε συνέχεια σχετικών επιστολών του Δήμου Λέρου αναφορικά με το σοβαρότατο πρόβλημα που έχει προκύψει με την αλλαγή δρομολογίων από 10-6-2019 και για την αποφυγή περαιτέρω ταλαιπωρίας των συμπατριωτών μου, τόσο οικονομικής όσο και ψυχικής, καθώς και την οικονομική ζημιά που θα υποστούν οι επαγγελματίες κάθε κλάδου, σας παρακαλώ θερμά για την άμεση επαναφορά των δρομολογίων που ίσχυαν πριν την 10-6-2019.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη αναχώρηση από Λέρο προς Πειραιά 22.50 και την Παρασκευή αναχώρηση 19.00 από Πειραιά προς Λέρο διατηρώντας και το δρομολόγιο του Σαββάτου, με αναχώρηση από Πειραιά στις 23.55.
Είμαστε ενήμεροι για τα δύο (2) δρομολόγια του Σαββάτου (πρωί και βράδυ) καθώς και για τα δύο (2) δρομολόγια της Κυριακής (πρωί και βράδυ), τα οποία όμως πιστεύουμε ότι δεν θα εξυπηρετούν το επιβατικό κοινό και ειδικότερα όσους επιβάτες επιθυμούν να εκμεταλλευτούν το Σαββατοκύριακο.

Ευελπιστώντας στην άμεση επίλυση του προβλήματος θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για άλλη μια φορά για την κατανόηση που δείχνετε στο πρόβλημα, την άψογη συνεργασία μας και τις άριστες υπηρεσίες που προσφέρετε στους νησιώτες.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΡΟΥ
Κόλιας Μιχάλης