ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ BODRUM CUP

στις 25 Οκτωβρίου 2018

Ο Δήμος Λέρου σε συνεργασία με την Kalymnia Yachting, την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου, διοργάνωσαν για 5η συνεχόμενη χρονιά εκδήλωση υποδοχής προς τιμή των πληρωμάτων των σκαφών που συμμετέχουν στο 30ο Bodrum Cup.

Τα πρώτα σκάφη, από νωρίς το μεσημέρι, άρχισαν να προσεγγίζουν το λιμάνι του Λακκίου όπου τους υποδέχθηκαν εκπρόσωποι του Δήμου και του Bodrum Cup, προσφέροντας τους τουριστικούς οδηγούς και χρήσιμες πληροφορίες για το νησί.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, τα πληρώματα των σκαφών προσήλθαν στο χώρο του Δημοτικού Κινηματοθεάτρου όπου έλαβε χώρα η εκδήλωση με παραδοσιακή Λέρικη μουσική και μπουφέ από το Δήμο Λέρου.

Χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος Λέρου ο οποίος ευχαρίστησε τις Λιμενικές και Αστυνομικές αρχές που συντέλεσαν για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αλλά και τους εκπροσώπους του Bodrum Cup στους οποίους πρόσφερε τοπικά προϊόντα του νησιού μας, ως ένδειξη φιλίας. Επίσης ευχαρίστησε τον εκπρόσωπο της εταιρείας Kalymnia Yachting καθώς και τον κ. Σ. Παϊζάνογλου μεταφραστή και εκπρόσωπο τουριστικής προβολής του νησιού μας στην Τουρκία.

Έπειτα ο Πρόεδρος του Bodrum Cup, Suleyman Uysal , ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή τόσο τη δημοτική αρχή του τόπου όσο και τους φορείς που διευκόλυναν την άφιξη και τη διαμονή τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι τοπικές και στρατιωτικές αρχές του τόπου και αρκετοί προσκεκλημένοι.

Ανάμεσα τους γνωστοί δημοσιογράφοι της Τουρκίας που ήρθαν για να καλύψουν το Bodrum Cup.