Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΛΕΡΟΥ

στις 13 Σεπτεμβρίου 2017

Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017 τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς της Λέρου, από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λέρου κ.κ. Παΐσιο και τον πάτερ Νικόδημο.

Το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας, ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Σοροκάκης, η Πρόεδρος του ΔΟΠΑΙΣΑΠ κ. Φωτεινή Κοκκίνη, γονείς και κηδεμόνες καθώς και πλήθος κόσμου.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Λέρου αφού καλωσόρισε γονείς και μικρούς μαθητές, ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι μετά την τυπική διαδικασία ελέγχου, εντάχθηκαν 25 παιδιά μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ, ανακουφίζοντας οικογένειες συμπολιτών μας με χαμηλά εισοδήματα, ενώ με τη διάταξη που ψηφίστηκε στα τέλη Αυγούστου πρόκειται να προσληφθούν στους παιδικούς σταθμούς του νησιού μας δυο (2) Νηπιαγωγοί ΠΕ καθώς και βοηθητικό προσωπικό βοηθών βρεφονηπιοκόμων (ΕΠΑΛ – 4ο έτος μαθητείας), με αποτέλεσμα την άμεση απορρόφηση όλων των αιτήσεων που υπέβαλλαν γονείς και κηδεμόνες για τη φοίτηση των μικρών μαθητών την παρούσα σχολική χρονιά.