ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΡΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΙΟ Υ.Π.Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

στις 20 Ιουλίου 2017

Στην Αθήνα θα μεταβεί τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017 ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχ. Κόλιας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, προκειμένου να παραστεί στο Προεδρικό Μέγαρο με την ευκαιρία της τεσσαρακοστής τρίτης επετείου της αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Την επόμενη μέρα, Τρίτη 25 Ιουλίου 2017 και ώρα 10.30, ο κ. Κόλιας θα συμμετάσχει σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής υπό τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Κουρουμπλή, τον Υφυπουργό κ. Σαντορινιό, παρουσία του διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), τεχνικού κλιμακίου της ΥΠΑ, καθώς και του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών για το σημαντικό θέμα της επέκτασης του Αεροδρομίου Λέρου.

Ο Δήμαρχος Λέρου ευχαριστεί την ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και ειδικότερα τον συμπατριώτη μας, υφυπουργό κ. Νεκτάριο Σαντορινιό για την υλοποίηση της ανωτέρω δέσμευσης του.