Πρόσκληση σε τακτική δια ζώσης συνεδρίαση της δημοτικής επιτροπής δήμου Λέρου

στις 22 Φεβρουαρίου 2024

Σας προσκαλούμε σε τακτική δια ζώσης συνεδρίαση της δημοτικής μας επιτροπής, στις 26 Φεβρουαρίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 μ.μ. στο δημαρχείο (γραφείο κ. δημάρχου στον Πλάτανο), με θέματα στην ημερήσια διάταξη τα παρακάτω:

1. Έγκριση ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης -Ο.Π.Δ.- δήμου Λέρου, οικονομικού έτους 2024.

2. Σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της περιφέρειας νοτίου Αιγαίου και του δήμου Λέρου για το έργο, «Επισκευή, επέκταση και λειτουργία μονάδων αφαλάτωσης στο Δήμο Λέρου και διασύνδεση τους με τον κεντρικό αγωγό ύδρευσης» και ορισμός εκπροσώπου του δήμου μας και του αναπληρωτή του στην κοινή επιτροπή παρακολούθησης, σύμφωνα με το άρθρο εννέα (9), της ανωτέρω προγραμματικής σύμβασης.

3. Σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της περιφέρειας νοτίου Αιγαίου και του δήμου Λέρου για το έργο, «Αποκατάσταση προβλήτας Ε/Γ - Ο/Γ σκαφών του λιμένα Λακκίου Λέρου» και ορισμός εκπροσώπου του δήμου μας και του αναπληρωτή του στην κοινή επιτροπή παρακολούθησης, σύμφωνα με το άρθρο εννέα (9) της ανωτέρω προγραμματικής σύμβασης.

4. Παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου, «Αποκατάσταση Χ.Α.Δ.Α στη θέση <ΤΣΙΓΚΟΥΝΑΣ> Δήμου Λέρου».

5. Αποδοχή δωρεάς απορριμματοφόρου οχήματος, από το δήμο Πειραιά.

6. Εισήγηση προς το δημοτικό συμβούλιο για τον καθορισμό τελών του δήμου Λέρου έτους 2024 για: α) χρήση κοινοχρήστων χώρων (πεζοδρόμια, πλατείες) και β) χρήση κοινοχρήστου χώρου για εναπόθεση οικοδομικών υλικών.

7. Λήψη απόφασης περί άσκησης ή μη ενδίκων μέσων ή την παραίτηση από αυτά, κατά της 18/2024 απόφασης του μονομελούς πρωτοδικείου Κω, που αφορά την υπόθεση της αγωγής που έχει ασκήσει ο δήμος Λέρου, κατά των μελών της αναδόχου κοινοπραξίας για το έργο, «Αναπαλαίωση παραδοσιακού κτιρίου <ΛΕΡΟΣ> (α΄ φάση)».

8. Τροποποίηση της σύμβασης γενικής υπηρεσίας με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών υποστήριξης για την ενεργοποίηση της πράξης του ΕΣΠΑ Δράσεις για την ολοκληρωμένη διαχείριση αστικών αποβλήτων Δήμου Λέρου».


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΚΩΤΤΑΚΗΣ ΤΙΜΟΘΕΟΣ