ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

στις 08 Νοεμβρίου 2019

Την ώρα που ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας και ο Αντιδήμαρχος Λέρου κ. Καστής βρίσκονται στο Στρασβούργο για την ανάδειξη του προσφυγικού προβλήματος, και στις ίδιες ημερομηνίες ο Αντιδήμαρχος κ. Γρεκός βρίσκεται στην Αθήνα για διαβουλεύσεις με τους Δημάρχους έξι νησιών της Δωδεκανήσου για την ίδρυση δικτύου διαδημοτικής συνεργασίας, ο κ. Λουλουδιάς με δημόσια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επικρίνει τη δημοτική Αρχή γράφοντας:

«Στην Έκθεση Τουρισμού WTM στο Λονδίνο η Λέρος για ακόμα μια φορά είναι χωρίς κανένα αιρετό εκπρόσωπο.. Απορώ πόσο ακόμα θα πηγαίνουμε σε αυτόματο πιλότο..»

Είναι κωμικοτραγικό το γεγονός ότι ο κ. Λουλουδιάς δεν θεωρεί τον εαυτό του «αιρετό», ώστε να μεταβεί ο ίδιος στην έκθεση Τουρισμού και να βοηθήσει το νησί του, όπως το ίδιο συνέβη και στην διαμαρτυρία για τους πρόσφυγες στο Λιμάνι της Αγ. Μαρίνας, όπου έλαμψε δια της απουσίας του επειδή… δεν τον ενημέρωσε ο Δήμαρχος!

Επίσης είναι κωμικοτραγικό το γεγονός ότι δεν γνωρίζει ότι στην συγκεκριμένη έκθεση Τουρισμού, ο Δήμος Λέρου εκπροσωπείται από εταιρεία του κλάδου, στο πλαίσιο προωθητικών ενεργειών για την Τουριστική ανάπτυξη της Λέρου (επισυνάπτονται φωτογραφίες).

Είμαστε ευτυχείς κ. Λουλουδιά διότι ο Λεριακός λαός γνωρίζει ότι η ανευθυνότητά σας συνοψίζεται στα «ΟΧΙ» και στα «ΠΑΡΩΝ», εντός της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και στην «κριτική του καναπέ», αφού απουσιάζετε από κάθε ενέργεια που κάνει ο Δήμος μας, θαρρεί κανείς ότι ζείτε σε άλλο πλανήτη!

Δυστυχώς, δεν έχετε ουδεμία επαφή με την πραγματικότητα της Λέρου, και πολύ φοβούμαστε ότι σύντομα οι συμπατριώτες μας θα σας γυρίζουν την πλάτη, ειδικότερα όταν ενημερωθούν για τα προτεινόμενα έργα που καταψηφίζετε.

Για πολλοστή φορά σας καλούμε να σοβαρευτείτε, να σταματήσετε επιτέλους την «κριτική του καναπέ» και σας προτρέπουμε, ό,τι έχετε να πείτε, να το λέτε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, εκεί όπου θα είμαστε παρόντες και θα παίρνετε τις κατάλληλες απαντήσεις.