ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΡΟΥ: ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΟΝΟ. ΝΤΡΟΠΗ!

στις 04 Σεπτεμβρίου 2018

Προκαλεί οργή η νέα αθλιότητα του τροφίμου του κομματικού σωλήνα που αμείβεται από το κράτος ως «αόρατος σύμβουλος», ο οποίος στην απέλπιδα προσπάθειά του να βγει από την αφάνεια και να κρατηθεί πάση θυσία στην επικαιρότητα, υπέπεσε για ακόμη μια φορά σε σύγχυση, αναφορικά με τη δημιουργία  Υδατοδρομίου στη Λέρο, παραπληροφορώντας την κοινή γνώμη με ψεύδη, και υβριστικούς προσωπικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του Δημάρχου κ. Κόλια.

Είναι τέτοιος ο ψυχισμός του συγκεκριμένου συμπολίτη μας, που στην προσπάθεια παραπληροφόρησης της κοινής γνώμης, ξεχνά εσκεμμένα ότι η Λέρος, είναι ανάμεσα στα πρώτα έξι νησιά που υπεγράφη προγραμματική σύμβαση, προκειμένου να εκτελεστεί το έργο «Μελέτη, κατασκευή και Άδειες Ίδρυσης και Λειτουργίας Υδατοδρομίου στη Λέρο».

Ο γνωστός υβριστής της Δημοτικής Αρχής δεν αναφέρει στους συμπολίτες μας ότι μέχρι σήμερα σε κανένα νησί της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου δεν  έχει υλοποιηθεί παρόμοιο έργο και ότι η Λέρος είναι ανάμεσα στα πρώτα νησιά που θα λειτουργήσει Υδατοδρόμιο.

Άλλωστε, σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Χατζημάρκο προϋπόθεση για την τήρηση του χρονοαδιαγράμματος που έχει θέσει η Περιφέρεια, είναι να οριστικοποιηθούν το συντομότερο δυνατόν οι εκκρεμότητες του νέου θεσμικού πλαισίου. Η κατάθεση προς συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή του σχετικού νομοσχεδίου, αν και αναμενόταν από το 2017, έως σήμερα δεν έχει πραγματοποιηθεί. Είναι λοιπόν θέμα κυβερνητικό. Ο αόρατος σύμβουλος ο οποίος νομίζει πως είναι «παράγοντας» ενώ ήταν και πολιτευτής, τι έχει κάνει γι’ αυτό;

Μετά από όλα τα παραπάνω, διαπιστώνουμε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο «αόρατος σύμβουλος» πιάστηκε να παραπληροφορεί τους συμπατριώτες του δύο φορές, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι η Λεριακή κοινωνία έχει καταλάβει ότι η προσωπική εμπάθεια εναντίον του Δημάρχου Λέρου και η πολιτική ασχετοσύνη του, τον έχουν οδηγήσει στο ψέμα, στην λάσπη και εντέλει στον πολιτικό ξεπεσμό του.

Μια λέξη μόνο: ντροπή!

Με την πολιτική δεν ασχολούμαστε ούτε για να είμαστε έμμισθοι μετακλητοί υπάλληλοι εις βάρος των άνεργων συμπολιτών μας, ούτε για να περιφερόμαστε από καφετέρια σε καφετέρια λασπολογώντας εναντίον όσων αντιπαθούμε.

Ας φροντίσει τουλάχιστον να ενημερώνεται από τον Δήμαρχο για όσα ψευδώς αναφέρει, μήπως και μπορέσει στο μέλλον να ασκήσει σοβαρή αντιπολίτευση.

Επισυνάπτεται η προγραμματική σύμβαση