ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

στις 27 Αυγούστου 2018

Θα ήθελα να εκφράσω σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές του Δήμου μας, τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εισαγωγή τους στις Ανώτερες και Ανώτατες σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Τα αποτελέσματα των Πανελληνίων εξετάσεων είναι η επισφράγιση των προσπαθειών που καταβάλατε καθ' όλη τη διάρκεια της μαθητικής σας ζωής και σε λίγες μέρες ξεκινάει μια νέα ελπιδοφόρα πορεία στην ζωή σας, γεμάτη όνειρα και συγκινήσεις.

Όμως, θερμά συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στους γονείς σας, όσο και σε όλους τους εκπαιδευτικούς του νησιού μας, που σας στήριξαν με θυσίες, στάθηκαν δίπλα σας στα δύσκολα, εφοδιάζοντας σας με τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες.

Θα ήθελα τέλος να απευθυνθώ και στους μαθητές που για διάφορους λόγους δεν πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Οι ευκαιρίες και οι προοπτικές σας, αγαπημένα μου παιδιά, δεν εξαντλούνται σε διάφορες εξετάσεις. Το σημαντικό είναι να περάσετε τις εξετάσεις της ζωής, να μην απογοητευθείτε από ατυχείς συγκυρίες και να προσπαθήσετε με όλες σας τις δυνάμεις να θέσετε νέους στόχους και να υλοποιήσετε τα όνειρά σας.

Καλές σπουδές και καλή αρχή, αγαπημένα μου παιδιά, στην ενήλικη πλέον ζωή σας!

Ο Δήμαρχος Λέρου
Κόλιας Μιχάλης