ΕΥΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ

στις 20 Δεκεμβρίου 2017

Αγαπητές συμπολίτισσες και συμπολίτες,

Όλοι βιώνουμε τις δυσκολίες που δημιούργησε η πρωτοφανής οικονομική κρίση. Στις δυσκολίες αυτές όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι είναι πιο ευάλωτες οι αδύνατες -οικονομικά και κοινωνικά- ομάδες, που πρέπει να στηριχτούν από το κράτος και την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και τους συμπολίτες μας, που έχουν αυτή τη δυνατότητα.

Η αντιμετώπιση των προβλημάτων απαιτεί συλλογικότητα και αλληλεγγύη προκειμένου να διατηρηθεί η συνοχή της κοινωνίας. Ο δήμος μας, με τις μικρές δυνατότητες, προσπάθησε να δημιουργήσει μια εορταστική χαρούμενη ατμόσφαιρα με στολισμό της πόλης και προγραμματισμό εκδηλώσεων.

Οι κοινωνικές μας υπηρεσίες έκαναν και κάνουν το καλύτερο δυνατό ώστε οι συντοπίτες μας που έχουν ανάγκη, να μην αισθάνονται ότι είναι μόνοι τους. Εύχομαι ολόψυχα η γέννηση του κυρίου να γεμίσει τις ψυχές των ανθρώπων με αγάπη και κατανόηση.

Ο καθένας μας, ας ανακαλύψει το δικό του άστρο της Βηθλεέμ, που θα τον οδηγήσει στη χρονιά που έρχεται από δρόμους ειρήνης, συνεργασίας και ευαισθησίας σε εκπλήρωση κάθε προσδοκίας και οράματος. Το νέο έτος να φέρει πίσω την χαμένη αισιοδοξία και να προσφέρει σε όλους υγεία, δύναμη και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.