ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ JOHNSON & JOHNSON

στις 11 Ιουνίου 2021

Ο Δήμαρχος Λέρου ενημερώνει τους μόνιμους κατοίκους του νησιού, ηλικίας 18 ετών και άνω, ότι σήμερα Παρασκευή 11-6-2021 ξεκίνησε η επαναλειτουργία της πλατφόρμας του Δήμου Λέρου για την εκδήλωση ενδιαφέροντος των μονίμων κατοίκων του νησιού προκειμένου να προγραμματιστεί ο εμβολιασμός τους με εμβόλια της Johnson & Johnson για την προστασία κατά του Κορωνοϊού (SARS-CoV-2).

Η διαδικασία αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα γίνει ως ακολούθως:

1.Οι μόνιμοι κάτοικοι Λέρου ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ να εμβολιαστούν, (ΕΛΛΗΝΕΣ - ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ), θα εισέρχονται στην ιστοσελίδα του Δήμου Λέρου (https://www.leros.gr/vaccination-planning-leros.php) και θα συμπληρώνουν την ειδική φόρμα η οποία αναπτύχθηκε για τον σκοπό αυτό.

2.Μετά την ορθή συμπλήρωση και την αποστολή της φόρμας, οι υπάλληλοι των υπηρεσιών του Δήμου Λέρου θα επικοινωνούν με τους ενδιαφερόμενους πολίτες, για τυχόν επιπρόσθετες πληροφορίες. Προσοχή: Η συγκεκριμένη δράση είναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ και αφορά τους ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ οι οποίοι επιθυμούν να εμβολιαστούν.

3.Οι λίστες που θα συλλέξει ο Δήμος θα σταλούν στο Εμβολιαστικό Κέντρο Λέρου. · Όσοι δεν έχουν ΑΜΚΑ θα προβούν στη διαδικασία έκδοσης προσωρινού ΑΜΚΑ και δεν θα βρίσκονται μέσα στις λίστες αυτές μέχρι να εκδώσουν το ΑΜΚΑ αυτό.

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE TOY ΔΗΜΟΥ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ https://www.leros.gr/vaccination-planning-leros.php.

Με αφορμή την επαναλειτουργία της πλατφόρμας δήλωσης ενδιαφέροντος για τους εμβολιασμούς των κατοίκων, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας εκ μέρους όλων των εν γένει στελεχών της Δημοτικής Αρχής Λέρου, όσο και του Δημοτικού Συμβουλίου και των ωφελούμενων κατοίκων της Λέρου, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στην κα Σπύρου Σοφία, για την ομολογουμένως άψογη οργάνωση της πρώτης φάσης των εμβολιασμών που έλαβαν χώρα στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου Λέρου κατά τους προηγούμενους μήνες, όπως επίσης ευχαριστεί θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας για τις υπηρεσίες υγείας που προσφέρει στους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού καθώς και την όλη οργάνωση και λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου.