Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

στις 27 Οκτωβρίου 2020

Πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας ενός (1) μηνός για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχοπτώσεις, πλημμύρες) που εκδηλώθηκαν την 1 Ιουνίου 2020 και είχαν ως συνέπεια να κηρυχτεί ο Δήμος Λέρου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

           Ο Δήμαρχος Λέρου  έχοντας υπόψη:

  1. Το άρθρο 103 παρ. 2 του Συντάγματος
  2. Tις διατάξεις του άρθρου 212 του Ν.3584/2007 (Φ.Ε.Κ.143/Α/28.6.2007)
  3. Το άρθρο 20 του ν. 2190/1994 (ΦΕΚ 28 Α΄)
  4. Tις διατάξεις του Ν.3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης (Φ.Ε.Κ. 87 Α΄)
  5. Την υπ’ αριθμ. πρωτ. 3985/02.06.2020 Απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας (ΑΔΑ 9ΠΕΔ46ΜΤΛΒ-ΕΤΔ)
  6. Το υπ’ αριθμ. πρωτ. 2300/29.03.2016 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (ΑΔΑ ΩΜΣΚ465ΦΘΕ-7ΒΞ)
  7. Την αριθμ. 194/2020 (ΑΔΑ ΩΡΖΞΩΛΓ-ΧΣΑ) απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λέρου, με θέμα ««Λήψη απόφασης για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών του Δήμου Λέρου, από τη θεομηνία της 01-06-2020».
  8. Την αριθμ. πρωτ. 7157/26.10.2020 Βεβαίωση του προϊσταμένου Διεύθυνσης Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών
  9. Την αριθμ. 51/2020 απόφαση Δημάρχου [ΑΔΑ ΩΛΨΦΩΛΓ-7Ψ0]
  10. Το άρθρο 20 του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) του Δήμου μας (ΦΕΚ 365/Β΄/19-2-2013)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ

Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας ενός (1) μηνός, συνολικού αριθμού τεσσάρων (4) ατόμων, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχοπτώσεις, πλημμύρες) που εκδηλώθηκαν την 1 Ιουνίου 2020 και είχαν ως συνέπεια να κηρυχτεί ο Δήμος Λέρου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, το οποίο θα απασχοληθεί για άρση καταπτώσεων και απομάκρυνση φερτών υλικών από το οδικό και αγροτικό δίκτυο της Ν. Λέρου, για την αποτροπή κινδύνων και για την εξασφάλιση της βατότητας των οδών, για τον κατωτέρω κλάδο και ειδικότητα:

 

α/α

Κλάδος

Ειδικότητα

Αριθμός ατόμων

Διάστημα

1

ΥΕ

Γενικών Καθηκόντων

4

ένας (1) μήνας

 

Α. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

 

Κατηγορία / Ειδικότητα

Προσόντα

Υ.Ε.

Απολυτήριος τίτλος τουλάχιστον Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (Απολυτήριος τίτλος Τριταξίου Γυμνασίου ή για όσους έχουν αποφοιτήσει μέχρι και το 1980 απολυτήριο Δημοτικού Σχολείου), ή ισοδύναμος απολυτήριος τίτλος κατώτερης Τεχνικής Σχολής του ν.δ.580/1970 ή απολυτήριος τίτλος Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του άρθρου 1 του Ν. 2817/2000 της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής.

 

Απολυτήριοι τίτλοι Γ' Γυμνασίου των σχολικών περιόδων 1976-1977 έως και 1979-1980 γίνονται δεκτοί.

 

Β. ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

 

          Οι  υποψήφιοι  θα πρέπει:

  1. Να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.
  2. Να έχουν Υγεία και φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης για την οποία προσλαμβάνονται
  3. Να μην έχουν απολυθεί από το δημόσιο, ΟΤΑ, ΝΠΔΔ του δημοσίου τομέα για πειθαρχικούς λόγους.
  4. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Υπαλληλικού Κώδικα (ποινική καταδίκη, υποδικία, στερητική ή επικουρική δικαστική συμπαράσταση).

 

Γ.   ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

       Οι  ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτηση – υπεύθυνη δήλωση θα πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά:

  1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή ελλείψει ταυτότητας φωτοαντίγραφο των κρίσιμων σελίδων του διαβατηρίου (δηλ. αυτών που αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου. Αν από αυτά δεν προκύπτει η ημερομηνία γεννήσεως πρέπει να προσκομισθεί και πιστοποιητικό γεννήσεως.
  1. Υπεύθυνη Δήλωση για την αυτεπάγγελτη αναζήτηση Πιστοποιητικού Οικογενειακής Κατάστασης του Δήμου ή της Κοινότητας στο Δημοτολόγιο του οποίου είναι γραμμένοι.
  1. Υπεύθυνη Δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07
  1. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία δηλώνει ο υποψήφιος ότι δεν έχει κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Υπαλληλικού Κώδικα και συγκεκριμένα ότι: α) ότι δεν έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή ή στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος, καθ΄ υποτροπή συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή έγκλημα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής. β) ότι δεν είναι υπόδικοι που έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή πλημμέλημα της περίπτωσης α, έστω και αν το αδίκημα αυτό έχει παραγραφεί. γ) ότι δεν έχουν στερηθεί λόγω καταδίκης τα πολιτικά τους δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή. δ) ότι δεν τελούν υπό στερητική ή επικουρική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική) και υπό τις δύο αυτές καταστάσεις, ε) δεν έχω απολυθεί από το Δημόσιο, ΟΤΑ,ΝΠΔΔ του δημοσίου τομέα για πειθαρχικούς λόγους.
  1. Χωριστή Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία να δηλώνεται ότι το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο (12μηνο) από την τελευταία ημέρα της νέας σύμβασης δεν έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 του Ν. 2190/94 με την ιδιότητα του εποχιακού υπαλλήλου ή για την κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών. Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί να δηλώνουν την υπηρεσία που απασχολήθηκαν και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης (έναρξη και λήξη), προκειμένου να κριθεί εάν αυτός (υποψήφιος) έχει κώλυμα πρόσληψης ή όχι.    

 

Δ.  ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ- ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

          Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλουν την αίτηση τους αυστηρά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. εντός προθεσμίας δύο εργάσιμων (2) ημερών, που αρχίζει  από την επομένη ημέρα της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος Λέρου. ( δηλ. από 27-10-2020 μέχρι 29-10-2020)                   

O Δήμος Λέρου που διενεργεί την πρόσληψη υποχρεούται να αποστείλει τους  πίνακες προσληπτέων στο Α.Σ.Ε.Π κάθε φορά, καθώς και συνολικά όλους τους πίνακες προσληπτέων κάθε έτους το αργότερο μέχρι 31η Ιανουαρίου του επόμενου έτους.

Το Α.Σ.Ε.Π. διενεργεί έλεγχο για τη συνδρομή των όρων πρόσληψης της παρούσας περίπτωσης

Ε.    ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ    

        Ανάρτηση ολόκληρης της Ανακοίνωσης να γίνει στον ιστότοπο www.diavgeia.gov.gr, στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος Λέρου, [στη  Διεύθυνση: Πλάτανος, Λέρου, ] συντασσομένου του κατ’ άρθρο 21 παρ. 9 του Ν. 2190/1994 (όπως ισχύει) πρακτικού ανάρτησης, καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΜΙΧΑΗΛ ΚΟΛΙΑΣ


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ