Αιτήσεις για παιδικούς σταθμούς - Δικαιολογητικά

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

--------------------------------------

  1. Έντυπη Αίτηση συμπληρωμένη από τον Γονέα ή Κηδεμόνα (Μπορείτε να κατεβάσετε στον Η/Υ σας και να εκτυπώσετε την αίτηση ή να υποβάλλετε την ηλεκτρονική αίτηση πατώντας εδώ)
  2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης τελευταίου τριμήνου και όπου αυτό δεν είναι εφικτό ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού. Οποιαδήποτε μεταβολή στην οικογενειακή κατάσταση, πρέπει να δηλώνεται εγκαίρως στην υπηρεσία (Πρέπει να απευθυνθείτε στο Δημοτολόγιο / ληξιαρχείο οικείου Δήμου)
  3. Πιστοποιητικό Υγείας του παιδιού συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από Παιδίατρο, καθώς και συμπληρωμένη κάρτα με τα εμβόλια που προβλέπονται κάθε φορά ανάλογα με την ηλικία του παιδιού (Μπορείτε να κατεβάσετε τα έντυπο στον Η/Υ σας και να τα εκτυπώσετε) 
  4. Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος (Υπάρχει στο TAXISNET) και των δύο γονέων που αφορά εισοδήματα του προηγούμενου οικονομικού έτους
  5. Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας (έντυπο Ε1 της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος) που αφορά εισοδήματα του προηγούμενου οικονομικού έτους. Αν οι γονείς φιλοξενούνται από κάποιο συγγενικό τους ή άλλο πρόσωπο, τότε θα πρέπει να προσκομίσουν και το Ε1 της φορολογικής δήλωσης του προσώπου που τους φιλοξενεί στην οποία αυτό θα αποδεικνύεται ή λογαριασμός ΔΕΚΟ. (Υπάρχει στο TAXISNET)
  6. Για την εγγραφή παιδιών αλλοδαπών γονέων στον Σταθμό εκτός των προηγουμένων δικαιολογητικών απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η άδεια νόμιμης παραμονής στη χώρα μας, ή σχετική αίτηση, όπως αυτή αποδεικνύεται από τις ισχύουσες κάθε φορά διατάξεις και αντίγραφο δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου
  7. Υπεύθυνη Δήλωση παραλαβής παιδιών (Μπορείτε να κατεβάσετε τα έντυπο στον Η/Υ σας και να τα εκτυπώσετε) 
  8. Υπεύθυνη Δήλωση αποδοχής όρων εγγραφής (Μπορείτε να κατεβάσετε τα έντυπο στον Η/Υ σας και να τα εκτυπώσετε) 
  9. Κάθε άλλο έγγραφο που θεωρείται απαραίτητο κατά περίπτωση

Οι αιτήσεις μαζί με τα απαιτούμενα  δικαιολογητικά θα διατίθενται ηλεκτρονικά στο site του Δήμου Λέρου και θα υποβάλλονται προς τους Παιδικούς Σταθμούς του Δημοτικού Οργανισμού Παιδικών Σταθμών – Αθλητισμού - Πολιτισμού Δήμου Λέρου – Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π, (Λακκί - Λέρος Τ.Κ.85400) στα ακόλουθα email:

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΚΚΙΟΥ:

ΤΗΛ.22470.22280

EMAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ: ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ


ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΜΑΡΑΣ:

ΤΗΛ. 22470.25825

EMAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ: ΑΥΤΖΟΓΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ