Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λέρου με τηλεδιάσκεψη

στις 25 Απριλίου 2024

Λέρος 25-4-2024
Αρ. πρωτ.: 2908

 
Θ Ε Μ Α : «Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λέρου με τηλεδιάσκεψη».


Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση στις 29 Απριλίου 2024 ημέρα Μεγάλη Δευτέρα και ώρα 2:30 μ.μ., η οποία θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη μέσω της εφαρμογής ΖΟΟΜ, χρησιμοποιώντας σύνδεσμο και κωδικούς που θα σας γνωστοποιηθούν. Παρακαλείστε, να συνδεθείτε 15-20 λεπτά πριν από την έναρξη της συνεδρίασης, έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν τυχόν προβλήματα σύνδεσης.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα παρακάτω:

1. Έγκριση 2ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού δήμου Λέρου, οικονομικού έτους 2024.

2. Έγκριση εισηγητικής έκθεσης, ως προς τα αποτελέσματα εκτέλεσης προϋπολογισμού του Δήμου μας, για το Α΄ τρίμηνο έτους 2024.

3. Τροποποίηση του οργανισμού εσωτερικής υπηρεσίας του δήμου Λέρου.

4. Έγκριση απόδοσης επιχορήγησης υπουργείου εσωτερικών προς τους Οργανισμούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Λέρου, που αφορά τη Β΄ κατανομή έτους 2024, για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των σχολικών μονάδων του νησιού μας.

5. Καθορισμός του τρόπου κατανομής και χρήσης των χώρων προεκλογικής προβολής των πολιτικών κομμάτων, ενόψει των επικείμενων εκλογών της 9ης Ιουνίου 2024, για την εκλογή των μελών του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, καθώς και άλλων λεπτομερειών.

6. Σύσταση δημοτικών επιτροπών.

7. Αίτημα κ. Φιλακούρη Σάββα του Κυριάκου, για την παραχώρηση χρήσης του γηπέδου 5Χ5 Παντελίου, στα πλαίσια διεξαγωγής μαθητικού φεστιβάλ της ΚΝΕ.

8. Αίτημα κ. Συντώση Λάμπρου, αναφορικά με την επέκταση του αποχετευτικού δικτύου στην περιοχή Κριθώνι.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ