Πρόσκληση σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λέρου με τηλεδιάσκεψη

στις 11 Απριλίου 2024

Λέρος 11-4-2024
Αρ. πρωτ. : 2393

Θ Ε Μ Α : «Πρόσκληση σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λέρου με τηλεδιάσκεψη».

Σας καλούμε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη μέσω της εφαρμογής ZOOM, αύριο 12 Απριλίου 2024 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ. με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την απόρριψη της ενδικοφανούς προσφυγής της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία, «ΑΚ Καλλινικίδης ανανεώσιμες πηγές ενέργειας», κατά του δήμου Λέρου.

Το κατεπείγον του θέματος έγκειται στο εξής:

Μετά από την κατάθεση της ανωτέρω ενδικοφανούς προσφυγής κατά του δήμου μας, η οποία είχε καταληκτική ημερομηνία απάντησης στις 13 Απριλίου 2024, με πάρα πολύ μεγάλη δυσκολία και με πολύ χρόνο συλλέχθηκαν όλα τα απαραίτητα στοιχεία, για να είναι δυνατή η λήψη σχετικής απόφασης από το δημοτικό μας συμβούλιο.

Το δημοτικό συμβούλιο, θα πραγματοποιηθεί μέσω της εφαρμογής ZOOM, χρησιμοποιώντας σύνδεσμο και κωδικούς που θα σας γνωστοποιηθούν.

Παρακαλείστε, να συνδεθείτε 15-20 λεπτά πριν από την έναρξη της συνεδρίασης, έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν τυχόν προβλήματα σύνδεσης. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, μπορείτε να απευθύνεστε στον υπεύθυνο του γραφείου πληροφορικής του δήμου μας, κ. Σπανό Μάρκο (τηλ.: 2247025566).

Η ανωτέρω διαδικασία διενεργείται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 (Α΄ 87), όπως ισχύει.

  

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

 

ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ