Εκτύπωση

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ WTM 2017 ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

στις 07 Νοεμβρίου 2017

Kolias Ekthesi London1

Στην Αγγλία βρίσκεται ο δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας, προκειμένου να παραστεί στη μεγάλη τουριστική έκθεση World Travel Market (6 - 8 Νοεμβρίου) στο Λονδίνο, η οποία συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας και την προσοχή ολόκληρης της διεθνούς τουριστικής βιομηχανίας.

Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού World Travel Market κατατάσσεται μεταξύ των δυναμικότερων τουριστικών εκθέσεων του κόσμου και τυγχάνει μεγάλης εκτίμησης από τη διεθνή κοινότητα.

Σε ένα εντυπωσιακό περίπτερο στη φιλοσοφία και την αισθητική της Λέρου φιλοξενήθηκε το νησί μας από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου την οποία ο Δήμος μας ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Το παρών στην έκθεση έδωσαν μεταξύ άλλων οι δήμαρχοι Κω και Μυκόνου, πρόεδροι σωματείων ξενοδόχων των νησιών Κυκλάδων και Δωδεκανήσου και εκπρόσωποι φορέων.

Δυστυχώς ο πρόεδρος των ξενοδόχων Λέρου κ. Μαθιουδάκης έλαμψε διά της απουσίας του.

Ο Δήμαρχος Λέρου συναντήθηκε με τον επικεφαλής της Sunvil Holidays κ. Graeme Neill ο οποίος πρόσφατα είχε επισκεφτεί το νησί μας, ενώ αναμένεται να συναντηθεί με το γενικό γραμματέα του ΕΟΤ, αλλά και πολλούς τουριστικούς πράκτορες και εκπροσώπους γραφείων Τουρισμού, οι οποίοι από την πρώτη μέρα της έκθεσης εξέφρασαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη Λέρο, γεγονός ιδιαίτερα ελπιδοφόρο για την τουριστική σεζόν του 2018!

Τέλος, ο δήμαρχος Λέρου ευχαριστεί προσωπικά τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Χατζημάρκο τον οποίο συγχαίρει για τη φιλοξενία και τη συνολική διοργάνωση του περιπτέρου της Περιφέρειας.

Kolias Ekthesi London0

Kolias Ekthesi London2

Kolias Ekthesi London3

Kolias Ekthesi London4