Εκτύπωση

Απάντηση Δημάρχου στον Αντιπεριφερειάρχη Ιωάννη Θεμέλαρο

στις 03 Δεκεμβρίου 2019

Η Δημοτική Αρχή Λέρου πληροφορήθηκε με έκπληξη, οργή και αγανάκτηση την απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Ιωάννη Θεμέλαρου σε σχετικό δελτίο Τύπου που εκδώσαμε.

Για να κατανοήσουν οι συμπολίτες μας τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση της Δευτέρας 2-12-2019, αναφέραμε μεταξύ άλλων στον κ. Θεμέλαρο ότι ο Δήμος Λέρου προτίθεται να στείλει επιστολή προς το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου ζητώντας αντίστοιχα τον σεβασμό των αποφάσεων των Δημοτικών Συμβουλίων Λέρου και Κω: Ο κ. Θεμέλαρος αφού άκουσε τον Δήμαρχο Λέρου δήλωσε ότι θα στηρίξει το δίκαιο αίτημα του Δήμου Λέρου.

Επισημαίνουμε ότι η συνάντηση έγινε παρουσία των Αντιδημάρχων κ. Μεραμπελιώτη Βασίλη, κ. Γρεκού Κυριάκου, κ Καστή Δημητρίου καθώς και του δημοτικού συμβούλου κ. Τσακυριού Αναστάσιου, οι οποίοι επιβεβαιώνουν τα όσα ειπώθηκαν.

Καθίσταται σαφές ότι μετά τη δημοσίευση του δελτίου Τύπου της Δημοτικής Αρχής Λέρου, κάποιοι "ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΤΟ ΑΦΤΙ" του Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεμέλαρου, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ στις εντολές των πολιτικών υποβολέων του, και να εκδώσει δελτίο Τύπου, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΟΥ, υιοθετώντας τις απόψεις Χατζημάρκου ότι "...Η Κως και η Λέρος ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ, πριν την Άνοιξη του 2020, σε κλειστά κέντρα και ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟ..."

Κε Αντιπεριφερειάρχη, ξεκαθαρίστε στους συμπατριώτες σας με ποιους είστε;

Υπάρχει και φιλότιμο κύριε Μαυρογιαλούρε...