ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗ

στις 24 Μαρτίου 2017

Σχετικά με πρόσφατο δελτίο Τύπου της Αντιπολίτευσης, ο Λεριακός Λαός γίνεται για ακόμη μια φορά θεατής σε ανούσια θέματα εντυπώσεων, τα οποία άλλωστε χαρακτηρίζουν την πλειοψηφία των μελών της Αντιπολίτευσης.

Το ουσιαστικό μέρος της υπόθεσης που αφορά τους πολίτες της Λέρου, είναι το γεγονός ότι λειτουργεί επιτέλους μια μεγάλη μονάδα αφαλάτωσης στο νησί μας, καθώς και δεκαπέντε μικρές μονάδες αφαλάτωσης προς όφελος των συμπολιτών μας.

Όμως η έκπληξη που αισθανόμαστε, αφορά κυρίως τον επικεφαλής της Αντιπολίτευσης κ. Μιχάλη Κοντραφούρη, ο οποίος επιτρέπει να δημοσιεύονται τέτοιου είδους δελτία Τύπου, αν και ο ίδιος είχε διατελέσει σε διάφορες θέσεις ευθύνης την δημοτική περίοδο 2006 – 2010 (μεταξύ αυτών και πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ) και γνωρίζει τις δυσκολίες στις διαδικασίες ενός τόσο μεγάλου έργου, αφού η τότε δημοτική Αρχή δεν μπόρεσε να υλοποιήσει το έργο της αφαλάτωσης. Προκαλεί δε εντύπωση η «χαρά» που εκφράζεται μέσα από το κείμενο, επειδή τα εγκαίνια της μονάδας αφαλάτωσης θα πραγματοποιηθούν σε λίγες ημέρες και όχι… το ερχόμενο Σάββατο!

Καλούμε τον κ. Κοντραφούρη και τα σκεπτόμενα μέλη της Αντιπολίτευσης να δείξουν σύνεση και πνεύμα συνεργασίας, και να μην μηδενίζουν τα πάντα, ειδικότερα σε ό,τι αφορά στα μεγάλα έργα, για το καλό του τόπου και των συμπατριωτών μας, εκτός κι αν δεν έχουν επίγνωση των καταστάσεων.