Εκτύπωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

στις 02 Φεβρουαρίου 2022

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                   Λέρος, 02/02/2022

ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε όλους τους επαγγελματίες του Δήμου μας ότι:

Α/  Όσοι επιθυμούν την ενοικίαση κοινόχρηστου χώρου (Πεζοδρόμιο -   Πλατεία)  για το έτος 2022 και δεν είχαν ενοικιάσει χώρο για το 2021, μπορούν να προσέλθουν στο γραφείο Εσόδων του Δήμου και να καταθέσουν φάκελο έως την 31/03/2022 με τα εξής δικαιολογητικά:

1/ Αίτηση

2/ Υπεύθυνη Δήλωση

3/ φωτοαντίγραφο άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος σε ισχύ ή αντίστοιχη εκτύπωση των απαιτούμενων γνωστοποιήσεων της ψηφιακής πλατφόρμας.

4/ Δημοτική Ενημερότητα.

5/ Μία πρόσφατη Απόδειξη Ταμειακής μηχανής.

6/ Σχεδιάγραμμα μηχανικού,  με συντεταγμένες κορυφών και υπολογισμό επιφανείας, σε έντυπη και σε ηλεκτρονική μορφή (αποστολή e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), εφόσον έχει θεωρηθεί από τον κ. Φιλιππίδη Γεώργιο (Πολεοδομία Λέρου).

Β/ Όσοι είχαν ενοικιάσει χώρο για το έτος 2021 και επιθυμούν τον ίδιο χώρο για το 2022, να προσέλθουν στο Γραφείο Εσόδων του Δήμου να υποβάλλουν την αίτησή τους  (χωρίς κανένα άλλο δικαιολογητικό) και να πληρώσουν το Τέλος Κοινοχρήστων χώρων του τρέχοντος έτους, έως την 31/03/2022.

Μετά από αυτήν την ημερομηνία όσοι υποβάλλουν αίτηση θα πληρώσουν 50% επιβάρυνση στο Τέλος εκτός εάν είναι νέα επιχείρηση.

Γ/ Όσοι επιθυμούν ενοικίαση κοινόχρηστου χώρου Αιγιαλού και Παραλίας για το έτος 2022, να καταθέσουν φάκελο έως την 28/02/2022 με τα εξής δικαιολογητικά:

1/ Έναρξη εργασιών

2/ Αίτηση

3/ Υπεύθυνη Δήλωση

4/ φωτοαντίγραφο άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος σε ισχύ ή αντίστοιχη εκτύπωση των απαιτούμενων γνωστοποιήσεων της ψηφιακής πλατφόρμας.

5/ Δημοτική Ενημερότητα.

6/ Μία πρόσφατη Απόδειξη Ταμειακής μηχανής.

7/  Απόσπασμα ορθοφωτοχάρτη – τοπογραφικό διάγραμμα με συντεταγμένες κορυφών και υπολογισμό επιφανείας από μηχανικό, σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή (αποστολή e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), εφόσον έχουν θεωρηθεί από τον υπεύθυνο μηχανικό του Δήμου (κ. Έλληνα Χ.)

Δ/ Όσοι έχουν υπογράψει διετή σύμβαση παραχώρησης Αιγαλού & Παραλίας από το 2021 και για το 2022, να τηρήσουν τις ημερομηνίες πληρωμής που αναγράφονται στην εν λόγω σύμβαση για να μην ακυρωθεί και χάσουν το δικαίωμα της χρήσης.