Εκτύπωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΡΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

στις 07 Μαϊος 2021

Από τον Δήμο Λέρου ανακοινώνεται ότι έως σήμερα έχουν δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα εμβολιασμών για την προστασία από τον ιό SARS-CoV2 άνω των 2900 μόνιμων κατοίκων του νησιού, ηλικίας 18 ετών και άνω.

Δεδομένων των συνθηκών και λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω, καλούνται όσοι μόνιμοι κάτοικοι της Λέρου, δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα, να το πράξουν εντός των επόμενων ημερών, διότι αναμένεται η ολοκλήρωση του εν λόγω προγράμματος.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ:

1.Οι μόνιμοι κάτοικοι Λέρου ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ να εμβολιαστούν, (ΕΛΛΗΝΕΣ - ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ), θα εισέρχονται στην ιστοσελίδα του Δήμου Λέρου (https://www.leros.gr/vaccination-planning-leros.php) και θα συμπληρώνουν την ειδική φόρμα η οποία αναπτύχθηκε για τον σκοπό αυτό.

2.Μετά την ορθή συμπλήρωση και την αποστολή της φόρμας, οι υπάλληλοι των υπηρεσιών του Δήμου Λέρου θα επικοινωνούν με τους ενδιαφερόμενους πολίτες, για τυχόν επιπρόσθετες πληροφορίες. Προσοχή: Η συγκεκριμένη δράση είναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ και αφορά τους ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ 18 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ οι οποίοι επιθυμούν να εμβολιαστούν.

3.Οι λίστες που θα συλλέξει ο Δήμος Λέρου θα σταλούν στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής προστασίας, με σκοπό την ενεργοποίηση των ΑΜΚΑ γι' αυτό παρακαλείσθε:

• Να καταχωρηθούν ορθά τα ονοματεπώνυμα με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

• Εάν κάποιος/α κάτοικος έχει 2 επίθετα ή 2 ονόματα να καταχωρηθούν.

• Όσοι δεν έχουν ΑΜΚΑ θα προβούν στη διαδικασία έκδοσης προσωρινού ΑΜΚΑ και δεν θα βρίσκονται μέσα στις λίστες αυτές μέχρι να εκδώσουν το ΑΜΚΑ αυτό.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι λίστες που αποστέλλονται στην Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας για την ενεργοποίηση των ΑΜΚΑ, θα είναι τουλάχιστον 400 ατόμων, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα λαμβάνουν ενημέρωση από την γραμματεία Δημάρχου κατά προτεραιότητα ηλικίας, αλλά και βάσει του αριθμού της λίστας στην οποία έχουν συμπεριληφθεί, κατά ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE TOY ΔΗΜΟΥ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ https://www.leros.gr/vaccination-planning-leros.php

Ο Δήμαρχος Λέρου ευχαριστεί θερμά όλους τους κατοίκους της Λέρου για την υπευθυνότητα που επέδειξαν και συνεχίζουν να επιδεικνύουν.